Apel roditeljima, 18+

 

Pregled sadržaja naše prodavnice mogu da vrše sve osobe, bez obzira na starost, i maloletne i punoletne, jer sadržaj ne podleže nikakvim zakonskim ograničenjima.

 

Međutim, što se tiče konkretnog naručivanja proizvoda i kupovine, mogućnost kupovine imaju samo punoletne osobe, koje imaju minimum 18 godina starosti.

 

Prema poslovnoj politici naše internet prodavnice, ukoliko se neko opredeli za kupovinu preko našeg sajta, time se izjašnjava da je punoletna osoba, što prema Zakonu Republike Srbije znači da imate minimum 18 godina.

 

Ovo je apel roditeljima i starateljima maloletne dece, da obrate pažnju na mogućnost da njihovo dete želi da poruči ili već poruči neki od naših proizvoda, da kasnije ne bi bilo nesuglasica, jer se ponekad desi da deca naruče proizvod, a kasnije se ispostavi da roditelji ili staratelji nisu saglasni da se taj proizvod kupi, kada stigne na vrata naručioca.

 

Naravno, to su situacije koje nam se veoma retko dešavaju, i tu se praktično ništa ne može uraditi, niti lično mi na bilo koji način možemo da primoramo, da naručioci kupe poručen proizvod.

 

Ovo je samo apel roditeljima, da ako mogu, obrate pažnju generalno šta njihova deca rade kada su na internetu, a u ovom našem konkretnom slučaju da shvate šta deca gledaju i šta bi želela da poruče, te da se bilo kakve vrste porudžbina iz naše prodavnice, vrše uz prisustvo i saglasnost roditelja.