ŠTA VAS PITAMO U TELEFONSKOM RAZGOVORU, KAD PORUČUJETE FRULU

Ako neko želi da kupi frulu u našoj internet prodavnici, to je veoma lako učiniti, ukoliko odredite koji instrument želite, kliknete, upišete svoje podatke, instrument se nađe u korpi za kupovinu, poručite i Vi ste uradili svoj deo posla i čekate frulu.

To se zaista može uraditi tako lako, pod predpostavkom da ste definitivno odlučili šta želite da kupite, na bazi proučavanja našeg sajta, fotografija frula, opisa instrumenata i prosto ako ste već kupovali, ili tačno znate šta želite, ili ne želite ni da previše vremena provedete u odabiru, zadovoljni ste sa tim što ste odabrali, itd.

Određeni broj kupovina se bukvalno tako dese, da mi i kupci uopšte ne dođemo u kontakt, kao neko ko poruči knjigu da kupi preko interneta, i tu nema puno razgovora. Knjiga je ta i ta, kupac poručuje, stiže mu knjiga, on je plaća i to je to.

Kod kupovine frule to može da bude i drugačije jer smo mi za svoje kupce uvek tu da ponudimo više.

Da damo više informacija nego što ih ima na sajtu, bez obzira koliko god je informativan. Da shvatimo koje su precizno Vaše potrebe, o kojoj fruli razmišljate i zašto baš o njoj, da vidimo da li razmišljate u dobrom pravcu, da Vas posavetujemo i usmerimo stručno, itd.

U cilju što boljeg odabira frule, nama u prodaji je veoma važno da što bolje shvatimo kakvu frulu treba da Vam preporučimo za kupovinu, u odnosu na Vaše potrebe, nivo znanja sviranja na fruli, da li je frula za Vas ili za poklon, do kog iznosa maksimalno možete da investirate u instrument, itd, itd.

Sve to su samo neka od pitanja koja su od suštinskog značaja da bi kupci bili što zadovoljniji sa kupovinom frule kod nas.

Znači, bez obzira da li nam telefonirate, ili nam pišete e-mail, bilo bi potrebno da se malo pripremite za razgovor vezano za kupovinu u smislu, za koga kupujete, koji je kao što smo spomenuli nivo znanja sviranja na fruli osobe kojoj je namenjen instrument koji kupujete, da li imate već neku frulu, da li je osoba muzičar (da li svira neki drugi instrument ili ima muzičko obrazovanje i polaže veoma na preciznost štima), itd.

Ponekad Vam ne treba skupa frula. Ponekad za nekog početnika je dovoljno i nešto jeftinije, ali kada dodje do zahtevnih situacija, ili kada se traži maksimum od instrumenta, to onda mora da bude vrhunski a samim tim i instrument iz više cenovne kategorije.

Što ste spremniji za razgovor prilikom poručivanja frule, lakše ćete i efikasnije obaviti kupovinu na obostrano zadovoljstvo.

U cilju kupovine adekvatnog insturmenta za Vas ili za poklon, da bi ste se informisali o tome kako razgovarati prilikom kupovine frule, molimo Vas da pogledate ovaj Video, na sledećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=K93-wDb_SLo&list=UUx5fQzFgmcAV4pK8ER-glTA

Naš YouTube kanal: Inače, svi naši video zapisi vezano za frule, gusle i nošnje, se nalaze na našem YouTube kanalu na: http://www.youtube.com/user/FruleProfesionalne/featured

S poštovanjem,

Tim Projekta Frula.info