UPLATE IZ SRBIJE

Mi poslujemo tako, što naše proizvode kupcima šaljemo BRZOM POŠTOM, pouzećem (platite kuriru brze pošte na ruke za pošiljku koju smo Vam poslali). Plaća se isključivo u dinarima. Paketi na teritoriji Srbije stižu u roku od 24h (retko prebace isporuku za sledeći dan, osim ako bude neki neplanirani zastoj vezano za isporuku). Imajte u vidu da se pošiljke isporučuju na adresu primaoca samo radnim danima (od Ponedeljka do Petka), odnosno pošiljke koje Daily Express preuzme od nas u Petak, ne isporučuju se tokom vikenda, već je prvi dan za isporuku Ponedeljak.

Kada Vam paket donese kurir brze pošte Daily Express, njemu platite na ruke iznos za kupljenu robu + troškove poštarine.

Poštarina u Srbiji:

a) Za manje pošiljke (na primer: za frule, kape, kalafonijum, stune, suvenire, itd) poštarina je oko 500 dinara,

b) Za ostale teže-kabastije pošiljke (na primer: za gusle, tapane, nošnje, itd) poštarina  je nešto manje od 1.000 dinara.

S obzirom da imamo ugovor sa Daily Ekspress brzom poštom, novac koji ste predali kuriru, Daily Express nama uplaćuje na naš bankovni račun, tako da Vi ne morate ništa da brinete o uplati na račun naše firme, a s druge strane, zvanično poslujemo, tako da ste Vi kao kupac zaštićeni kao potrošač u smislu da imate za svaku kupovinu i račun i garanciju.

Ako Vam je potpuno jasno šta želite da kupite, robu jednostavno možete poručiti direktno sa sajta. 

Ukoliko imate neke nedoumice vezano za kupovinu, koje gusle da kupite, koju vrstu ili tonalitet frule da kupite, ili neka druga pitanja vezano za neku drugu robu koju proizvodimo, kontaktirajte nas u tom slučaju, pre kupovine ili na e-mail:

dragan.novisad@gmail.com

ili na telefone:

Mobilni: 064 / 146 46 36

Fiksni telefon: 021 / 651 83 01

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POSLOVNI PODACI NAŠEG PREDUZEĆA SU:

“FRULA.INFO” Proizvodnja etno muzičkih instrumenata

Dragan Jovanović PR (preduzetnik)

Vase Pelagića 3 (stan 9)

21000 Novi Sad

PAK: 400118

SRBIJA

PIB: 108874605

Matični broj: 63764167

BROJ DINARSKOG ŽIRO RAČUNA NAŠE FIRME, u Raiffesen Banci je:

265-2010310006532-56